Wie

Hans Brouwers heeft een brede, zakelijke achtergrond. Na zijn bancaire opleiding bij de AMRO Bank vervulde Hans verschillende –internationale – business management posities.  Hierbij was hij actief in diverse branches, waaronder ICT, Zorg, financiële dienstverlening, re-integratie, werving en selectie, en commercieel betalingsverkeer.  Gedurende zijn loopbaan gaf Hans leiding aan commerciële teams en begeleidde hij veranderingsprocessen. Als dealmaker sloot hij complexe transacties en was hij betrokken bij het opstarten van nieuwe bedrijven en uitdagende internationale fusieprocessen.

Als lid van management teams van middelgrote organisaties deed Hans ervaring op met het leiding geven aan bedrijven en het samenwerken met eigenaren en directeuren. In het bijzonder heeft hij  ervaring met het begeleiden van non-profit organisaties naar een meer markgerichtere, commerciële cultuur en werken voor internationaal opererende organisaties. Daarnaast heeft Hans een passie voor commerciële samenwerking met andere Europese culturen, met name Duitstalige landen.

Als gepassioneerd hardloper en sportman houdt Hans van uitdagingen, vooruitgang  en het bereiken van resultaten. Het voltooien van de Jungfrau marathon, een marathonparcours door de Zwitserse bergen, staat symbool voor zo’n resultaat en zijn ambities. Door naar het onmogelijke te streven haal je het beste uit jezelf en uit anderen. Samen met partners op weg naar de finish, de top. Hans gaat die uitdaging ook graag met u aan.

Zijn grootste talent? Hans is van vele markten thuis. Zaken doorzien, plan maken – (creatieve) oplossingen bedenken en – in goede samenwerking – meters maken om resultaten te borgen is wel zijn grootste talent. Met oog en gevoel voor de juiste balans tussen de menselijke maat en zakelijke resultaat.

Hans werkte onder meer voor en/of in opdracht van:

abn-amro-logo      mercuri urval      equens      vocalink_kerning_2      logo-repay-holding      zorgpartners      Kliq_logo      Bull_200x90      logo inter access

Partners

HB Business Management gelooft in de kracht van samenwerken. Daarom delen wij kennis en expertise en bieden we meer dan alleen ‘core business’ dienstverlening.

Wij werken samen met strategische partners op het gebied van Werving & Selectie, Bancaire Dienstverlening, Accountancy, Recovery, Corporate Finance, Organisatie Advies, International Payments. Daarnaast beschikken wij over een groot netwerk van ervaren professionals binnen diverse branches en expertisegebieden. Het doel van deze partnerships  is het bieden van een deskundig, laagdrempelig en gekwalificeerd platform aan de relaties van HB Business Management.  Zo krijgen zij de beste expertise en oplossingen voor vraagstukken die spelen in hun organisatie.